fliper4o's forumotion


Моля регистрирайте се smiling

Share
Предишната темаGo downСледващата тема
avatar
fliper4o
Шеф
Bulgaria Male
Възраст : 23
Мнения : 219
http://fliper4o.forumotion.net/

Следващото Sony PSP, с псевдоним NGP(New Generation Portable Console)

on Януари 29th 2011, 21:43
Message reputation : 100% (1 vote)
Както очаквахме, днес Sony представи дългоочаквания наследник на портативната игрова конзола PSP

Токио, 27-ми Януари 2011 г. - Sony Computer Entertainment Inc (SCE) днес обяви следващото поколение преносимa развлекателна система (с кодово име: NGP). NGP ще направи своя дебют в края на 2011 година.

NGP ще предлага несравними интерактивни забавления, които са възможни само с PlayStation ®. Тази нова система предлага революционна комбинация от богатство от игри и социалната свързаност, възможно благодарение на опита и възможностите на PlayStation.

Истинското потапяне в игрите е в гените на PlayStation, и NGP е най-новото въплъщение на тази визия. Използвайки Wi-Fi и 3G мрежата, заедно с различни приложения, NGP ще предостави неограничени възможности да "срещнете", "свържете", "откриете" или "играете" с приятели, независимо къде се намират. В устройството са вградени редица функции, които осигуряват истински авангардни технологии за забавление.

Характеристика:

-Зашеметяващ OLED дисплей и революционен потребителски интерфейс. NGP ще има изключителен 5-инчов multi-touch OLED дисплей (Organic Light Emitting Display), а също така и уникален multi-touch pad на гърба.
- Супер овален дизайн и два аналогови стика.
- LiveArea™ - всяка игра за NGP ще включва тази свободна зона, в която играчите ще могат да контактуват един с друг.
- Near – система за локализирани услуги
- Нова медия за игри. NGP ще използва нова компактна медия, базирана на флаш памет.

NGP ще бъде оборудвана с две камери, както и три сензора за движение, жироскоп, акселерометър и електронен компас, които имат за цел да дадат възможност на потребителите да се наслаждават на забавления, които са максимално свързани с реалния живот.

Едновременно с този нов продукт, ще бъде представена и “PlayStation®Suite”, която ще достави PlayStation® съдържание до портативни устройства, базирани на Android™.

Снимки:


~ от Шефа
Предишната темаВърнете се в началотоСледващата тема
Permissions in this forum:
Не Можете да отговаряте на темите