fliper4o's forumotion


Моля регистрирайте се smiling

Share
Предишната темаGo downСледващата тема
avatar
fliper4o
Шеф
Bulgaria Male
Възраст : 23
Мнения : 219
http://fliper4o.forumotion.net/

star HaxBall

on Декември 9th 2011, 01:09


HaxBall е онлайн мултиплеър игра, която се играе на сайтът: www.haxball.com

Авторът на играта я определя като смесица от футбол и въздушен хокей (прочети неговите думи и виж видео от играта тук). Според него най-добрите мачове стават когато играят 2 на 2 или 3 на 3 играчи. Ограничението зададено от играта в момента е максимум 22 играчи на терена, но по всеобщо мнение когато на терена има 10 или повече играчи става "меле". Възможно е да се играе и по единици, но тези мачове също не са най-популярните.

Играта все още е в бета фаза и се разработва. Принципът за свързване между играчите е P2P (peer-to-peer). Един от основните критерии за добра игра е интернет връзката ви. Ако имате чести проблеми със свързване в различни стаи, най-вероятно проблемът е във вас. Възможни начини за отстраняване са:
- Изключване на торент програми и други, които черпят от интернет връзката ви
- Елиминиране на фактора "рутер" и директно свързване към доставчика ви на интернет (някои рутери имат защитни стени и други ограничващи свободната игра)
Ако по-горните не помогнат винаги може да смените доставчика си, ако това е невъзможно - квартала или дори градът smiling~ от Шефа
Предишната темаВърнете се в началотоСледващата тема
Permissions in this forum:
Не Можете да отговаряте на темите