fliper4o's forumotion


Моля регистрирайте се smiling

Share
Предишната темаGo downСледващата тема
avatar
fliper4o
Шеф
Bulgaria Male
Възраст : 23
Мнения : 219
http://fliper4o.forumotion.net/

star Работа с LOIC (Low Orbit Ion Cannon)

on Януари 19th 2013, 13:52

1.История

LOIC (акроним от Low Orbit Ion Cannon) е програма с отворен код за осъществяване на мрежови атаки, написана на програмния език C#. Първоначално е разработана от Praetox Technologies, но по-късно е публикувана като обществено достояние. Програмата изпълнява разпределена атака от типа DoS чрез непрекъснато подаване на заявки на атакувания сървър или сайт TCP-, UDP-пакети или HTTP-заявки с цел затормозване работата във фукционирането на определен хост.2.Настройка

2.1.Избиране на цел
Има 2 варианта за избор : Може да се атакува даден сайт ако се въведе URL напр. google.bg или избираме IP.2-то може да се ползва за атака на сървъри за игри.

След като сме си харесали цел цъкаме в/у Lock On бутона и ще видим че в текстовото поле [Selected Target] излиза IP-то на мишената.


3.Опции за атаката

Преди да започне "наводняването" на сървъра трябва да настроим опциите.

Timeout - показва колко секунди да се изчака заявката да се върне обратно (в милисекунди)


HTTP Subsite - Някой сайтове имат защита против DDOS която позволява ненужния трафик да се извежда към друг сървър.Тук въвеждате URL-a ако го знаете.


Port - През кой порт да се изпращат заявките : 80 порт ако използвате HTTP метод


Method - Какъв тип атака желаете (TCP/UDP/HTTP)Threads - Колко виртуални потребителя да атакуват сървъра (Препоръчително е не повече от 10 за да не се натоварва компютъра)Wait for reply - Избирате дали да се прекъсне връзката преди сървъра да започне да връща заявкитеСъщо можем да изберем с каква скорост да се изпращат заявките , колкото по-бързо се изпращат зякви означава че ще е по-малко времето за изчакване4.След като сме настроили програмата можем да атакуваме сървъра.За таци цел цъкаме в/у бутон IMMA CHARGIN MAH LAZER

Сега вече можем да следим какво става с атаката като наблюдаваме от Attack Status5.Така трябва да изглежда програмата ако сте я настроили правилно, ако не ще се появи тази картина.
http://sourceforge.net/projects/loic/


~ от Шефа
Предишната темаВърнете се в началотоСледващата тема
Permissions in this forum:
Не Можете да отговаряте на темите